NYFÖDDFOTOGRAFERING

INFORMATION OM ER NYFÖDDFOTOGRAFERING

Det är under en väldigt kort period er lilla bebis kommer vara sådär alldeles nyfödd, men med nyföddporträtt stannar vi tiden.

En nyföddfotografering genomförs inom 14 dagar efter förlossning för att vi ska kunna posera bebisen. Under en nyföddfotografering krävs det att bebisen har djupsömn för att kunna posera bebisen i de olika poserna, och därför avsätter jag alltid 3 timmar till fotograferingen så att vi har gott om tid på oss. Mycket tid går att till att mata, och söva bebisen samt att det krävs en lugn och harmonisk miljö för att få en avslappnad bebis. Under dessa tre timmar finns det självklart tid till att ta familj- och syskonporträtt om ni önskar.

Man bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid en vecka efter beräknad förlossning. Kommer bebis tidigare än väntat, eller senare, bokar vi om tiden så den passar.

Är er bebis äldre än 14 dagar gammal, kan ni boka mig som Barnfotograf och en standardsession men ändå få nyföddinspirerande bilder med fin rekvisita.

Vi rekommenderar er att boka er nyföddfotografering i god tid. Jag är ofta uppbokad flera månader i förväg.

Under fotograferingen finns min kollega Pernilla på plats för att assistera mig med posering & Wrapping av bebisen.
Pernilla är en lugn & trygg person & har god erfarenhet av nyfödda, allt för att ni ska få en lugn & harmonisk stund hos oss.

I serviceavgiften 1500:- ingår:

  • 3 timmars fotografering som inkluderar syskon- och familjeporträtt
  • Stort urval av vår noga utvalda rekvisita till just nyföddfotograferingar
  • Bildvisning med alla utvalda bilder (ca 30st)

Fotografering är mycket mer än att bara ta bilder. Det handlar om att skapa minnen för livet, skapa en fin upplevelse och att berätta en historia. När du investerar i en professionell fotograf är det viktigt att du anlitar en fotograf vars bilder och stil du tilltalas av, eftersom det blir ovärderliga minnen för er att vårda i framtiden.

Ni köper sedan endast de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet.