En fotografering hos Josefins Foto

Jag tar bilder som följer med hela livet, gör en investering för dig, dina barn & din familj

Jag är specialiserad barn & familjefotograf. För mig är det otroligt viktigt att få er och era barn att bli bekväma för att få bilderna genuina & personliga. Hos mig går stela/uppställda poser bort, jag vill fånga äkta/genuina känslor med kärlek och glädje!

Var?

Tillsammans bestämmer vi plats att fota, jag har en mysig dagsljus studio i Vetlanda, men önskar ni vara ute? Gärna för mig! Jag har några riktiga smultronställe jag gärna tar er till, eller har kanske ni någon plats som betyder extra mycket för er? Visa mig gärna dit!

I serviceavgiften 750:- ingår:

-60 min fotografering

-Stort urval av rekvisita så som gravidklänningar och mindre möbler till små familjemedlemmar

-Stor noggrannhet och planering vid val av plats och tid för er utomhusfotografering för att garantera bästa resultat

-Personlig bildvisning med alla utvalda bilder (ca 40st)

Lån av gravidklänningar

Fotografering är mycket mer än att bara ta bilder. Jag vill skapa minnen för livet och skapa en fin upplevelse för dig och din familj. När du investerar i en professionell familjefotograf är det viktigt att du anlitar en fotograf vars bilder och stil du tilltalas av, eftersom det blir ovärderliga minnen för er att vårda i framtiden.

Ni köper sedan endast de bilder ni förälskar er allra mest i.

Mer om mina produkter och vad jag erbjuder som ger er minnen för livet

Jag vet att ni har hårddiskar fyllda av bilder ni tänkt framkalla, men att livet kom emellan. Hos mig behöver ni inte tänka på det. Jag gör det åt er, och har definitivt produkter som passar era önskemål.

Ca en-två veckor efter fotograferingen får ni komma till mig i studion på en bildvisning. Ni får kika på de olika produkterna jag erbjuder, kanske vill ni ha ett collage på väggen med flera bilder att kika på. Eller ett fint album att sitta och bläddra i som du har från att du var liten? Hur vill ni minnas bilderna på er & era barn om 20 år?

FÖR TIDSBOKNING NÅR NI MIG ENKLAST PÅ
TELEFON 072 73 40 896
MAIL josefinsfoto@hotmail.com