Att fotografera gravida är bland det roligaste jag vet, att få föreviga de romantiska, mjuka och kärleksfulla bilderna tillsammans med fina klänningar och vackert ljus är oslagbart ♥ Min styrka som gravidfotograf är att jag får mina kunder bekväma och får dem att känna sig vackra och avslappnade. Jag fångar deras personligheter och ger ett ovärderligt minne att spara för resten av livet.

Priser En timme paketet:

Ett ombyte. En timmes sammanhängande fotograferingstid.

1050:-

Två timmars paketet Två-tre ombyten.

Två timmars sammanhängande fotograferingstid, vi fotograferar i olika miljöer för variation i bilderna.

1500:-

Gravidkläder

Vid gravidfotograferingar med mig ingår utlåning av vackra kjolar, klänningar, toppar och accessoarer. Jag har investerat i ett antal vackra klänningar och kjolar. Istället för att du ska köpa på dig kläder som kanske inte ens passar efter graviditeten ingår detta hos mig. Du väljer enkelt ut vilka kläder du gillar här, och får sedan prova ett urval innan vår fotografering. Jag har kläder som passar XS till XL, då många av plaggen har smock i överdelen passar dessa oavsett storlek på överdel också.