Bröllop 2019

Josefins Foto fokuserar på känslan i bilderna & att ni som par ska lysa fram. Jag vill alltid skapa en lugn stämning & få bröllopsparet att känna sig avslappnade under fotograferingen.

Fördelen med alla mina paket är att ni får med så otroligt många bilder från er dag, jag lägger många timmar på att plocka ut de bästa bilderna från dagen och gör dem lite extra fina. I alla paket tillkommer milersättning räknat från Vetlanda om bröllopet är länge än 2 mil utanför Vetlanda.

 

Bilder är en av få saker som verkligen stiger i värde med åren. Det är genom bilderna vi minns denna stora dag när den är över.

 

Bröllopspaketet 3 timmar

Bröllopspaketet 3 timmar

I det här paketet får ni tre timmar sammanhängande fotograferings tid att fritt disponera. Beroende på er planering skulle det exempelvis kunna innehålla vigsel, porträttbilder och gruppbilder/gratulationer.

I 3 timmarspaketet ingår:

-Konsultation via telefon och mail

-Övrig fototid disponeras valfritt

-Alla utvalda bilder digitalt

-Efterarbete av samtliga filer

8999 :-

Bröllopspaketet 5 timmar

Bröllopspaketet 5 timmar

I det här paketet får ni fem timmar sammanhängande fotograferings tid att fritt disponera. Beroende på er planering skulle det exempelvis kunna innehålla förberedelser, vigsel, porträttbilder och gratulationer. I 5 timmarspaketet ingår:

-Konsultationsmöte

-Övrig fototid disponeras valfritt

-Alla utvalda bilder digitalt

-Efterarbete av samtliga filer

12500 :-

Bröllopspaketet 8 timmar

Bröllopspaketet 8 timmars

En så viktig dag som ert bröllop – som ni alltid vill minnas i känslor och bilder.

I det här paketet får ni 8 timmar sammanhängande fotograferings tid att fritt disponera. Vi anpassar tiden efter er planering så att ni får med alla viktiga delar. Det går även att köpa till lösa timmar.

I 8 timmarspaketet ingår:

-Konsultationsmöte med pre-shoot

-Porträttfotografering

-Övrig fototid disponeras valfritt

-Alla utvalda bilder digitalt

-Efterarbete av samtliga filer

17000 :-

Bra att veta

Vi kommer att träffas och gå igenom er dag och önskemål över en fika i min studio alternativt ett möte via Skype om det passar er bättre. Ni kommer även att få läsa igenom mitt avtal och skriva under detta.

Hur många bilder får vi?

Jag väljer noggrant ut de bästa bilderna och levererar till er

Bokningsavgift

I samband med bokning tar jag ut en avgift på 20% av totalsumman för att garantera erat datum. Slutbetalning Sker 2 veckor innan bröllop

Kontakt

Pma gärna via facebook sidan

072-73 408 96

josefinsfoto@hotmail.com